برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین بار در استان سمنان

فارسی

آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین بار روز جمعه به‌صورت استانی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار آنا از سمنان، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: «در سال‌های گذشته آزمون دکتری تخصصی به‌صورت متمرکز در پایتخت برگزار می‌شد. در سال جاری برای نخستین بار برگزاری این آزمون همچون آزمون‌های کار‌شناسی و کار‌شناسی ارشد به مراکز استان واگذار شد.»

مهدی سیاهی افزود: «برای رفاه حال شرکت‌کنندگان در آزمون سال جاری تصمیم بر این شد که در سطح استان سمنان، دو حوزه امتحانی در واحد‌های سمنان و شاهرود، برگزار کننده آزمون باشند.»

وی گفت: «در واحد سمنان نزدیک به ۶۰۰ داوطلب و در واحد شاهرود قریب به ۴۰۰ داوطلب برای ورود به دانشگاه در روز جمعه 94/11/9 در نوبت‌های صبح و عصر رقابت می‌کنند.»

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان گفت: «تعداد ۳۰۴ نفر شرکت‌کننده در نوبت صبح و تعداد ۲۹۳ شرکت‌کننده در نوبت عصر در دو حوزه مجزای برادران و خواهران در واحد سمنان حضور خواهند داشت.»

وی از داوطلبان خواست تا یک ساعت پیش از برگزاری آزمون در حوزه امتحانی حاضر شوند و با توجه به ممنوعیت، از به همراه داشتن تلفن همراه و وسایل اضافه خودداری کنند.

دانشگاه آزاد اسلامی سمنان اکنون در ۲۶ رشته تحصیلی در مقطع دکتری دانشجو می‌پذیرد.