اعطاي جايزه‌هاي تحصيلي به دانشجويان برتر كشور

تعریف نشده

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري آنا از پايگاه اطلاع‌رساني بنياد ملي نخبگان، اين تسهيلات شامل موارد متعددي از قبيل راتبه دانشجويي، اعتبار آموزش‌ياري، اعتبار پژوهش‌ياري، اعتبار فن‌ياري، اعتبار توان‌مندي آموزشي، اعتبار ارتباطات علمي، اعتبار توان‌مندي كارآفريني و ... به دانشجويان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي كشور اعطا مي‌شود.

دانشجويان دوره‌هاي كارشناسي، كارشناسي‌ارشد، دكتري حرفه‌اي، دكتري تخصصي همه رشته‌ها و دوره‌هاي تخصصي و فوق‌تخصصي رشته‌هاي علوم پزشكي كه در سال‌هاي مجاز تحصيل در هر يك از دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي يا دانشگاه آزاد اسلامي تحصيل مي‌كنند، مي‌توانند از اين جوايز بهره‌مند شوند.

بررسي پرونده دانشجويان منوط به ثبت كامل اطلاعات متقاضي در سامانه اطلاعاتي بنياد ملّي نخبگان به نشاني soraya.bmn.ir و سپس انتخاب گزينه «شروع فرايند» در فرايند «درخواست بررسي پرونده براي  جايزه‌هاي تحصيلي» در بخش «درخواست‌هاي» سامانه است.

متقاضيان براي بهره‌مندي از اين جوايز بايد داراي يكي از ويژگي‌هاي كسب مدال طلا، نقره يا برنز در المپيادهاي دانش‌آموزي ملّي و جهاني، كسب رتبه برتر در آزمون‌هاي سراسري ورود به دانشگاه‌هاي كشور (رتبه‌هاي كشوري زير ۱۰۰۰ ورود به دوره كارشناسي يا دكتري حرفه‌اي در گروه‌هاي رياضي و فنّي، علوم تجربي، علوم انساني، هنر يا زبان‌هاي خارجي و رتبه‌هاي زير ۵۰ در مجموعه امتحاني در دوره كارشناسي‌ارشد)، كسب رتبه برتر در آزمون‌هاي سراسري علوم پزشكي كشور اعم از آزمون‌هاي جامع علوم پايه، پيش‌كارورزي، دستياري در رشته‌هاي پزشكي، دندان‌پزشكي و داروسازي و دستياري فوق تخصصي پزشكي، كسب رتبه اول تا سوم در المپيادهاي ملّي دانشجويي، كسب عنوان دانشجوي ممتاز دانشگاه، كسب عنوان دانشجوي نمونه كشوري، برگزيده شدن در جشنواره‌هاي علمي، پژوهشي،‌ فناورانه مورد تاييد بنياد، برگزيدگان هنري، ادبي يا قرآني (براساس مقررات بنياد)، برگزيده شدن در مسابقه‌هاي ملي و جهاني مهارت، ثبت اختراع برگزيده براساس آيين‌نامه شناسايي و پشتيباني از اختراع‌هاي برگزيده و حائز بيشترين امتياز از فعاليت‌هاي نخبگاني باشند.

دانشجويان بايد اول حدنصاب مورد تأييد بنياد را از فعاليت‌هاي نخبگاني (شامل فعاليت‌­هاي فنّاورانه، پژوهشي و آموزشي) به‌دست آورند و دوم اينكه داراي بيشترين امتياز در بين ساير متقاضيان باشند. بررسي داشتن حد نصاب لازم و كسب بيشترين امتياز در بين متقاضيان، براساس فعاليت‌هاي نخبگاني اعلامي متقاضي، از سوي سامانه اطلاعاتي بنياد محاسبه و نتيجه آن از طريق سامانه به متقاضي اعلام مي‌شود.

فرصت نهايي براي تكميل پرونده و ارائه درخواست، ششم شهريور امسال است و بايد دانشجويان اطلاعات خود را به همراه مدارك حداكثر تا اين تاريخ در سامانه اطلاعاتي بنياد بارگذاري كنند و سپس گزينه «شروع فرايند» را در فرايند «درخواست بررسي پرونده براي جايزه‌هاي تحصيلي» در بخش «درخواست‌ها»ي سامانه انتخاب كنند.

ملاك محاسبه ميانگين كل دانشجو در طول تحصيل، ميانگين كسب‌شده دانشجو تا تاريخ ۱ شهريور است و با توجه به بسته شدن سامانه اطلاعاتي در تاريخ ۶ شهريور، بايد دانشجويان آخرين ميانگين كلّ خود را حداكثر تا اين تاريخ در سامانه ثبت كنند.

Tags: