آغاز نیمسال تحصیلی دوم دانشگاه آزاد اسلامی سمنان از 10 بهمن‌

فارسی

تقویم دانشگاهی نیم‌سال دوم تحصیلی ۹۵ – ۹۴ از سوی معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان اعلام شد. بر این اساس آغاز نیم‌سال تحصیلی دوم سال جاری از شنبه 10 بهمن‌ 94 خواهد بود.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با اعلام این خبر به خبرنگار آنا اظهار کرد: «فرایند انتخاب واحد برای دانشجویان از ۳ لغایت ۸ بهمن بوده و با اتمام فرایند انتخاب واحد دانشجویان از ۱۰بهمن سر کلاس‌ها حاضر می‌شوند و تاریخ حذف‌ و‌ اضافه نیز ۱۷ بهمن در نظر گرفته شده است که تا روز چهارشنبه ۲۱ بهمن ادامه پیدا می‌کند.»

مهدی سیاهی افزود: «با توجه به برگزاری ۱۷ جلسه کلاس در هر ترم تحصیلی پایان کلاس‌ها ۱۳ خرداد و آغاز امتحانات نیم‌سال دوم سال تحصیلی جاری ۱۶ خرداد تا ۲۷ خرداد سال آینده در نظر گرفته شده است.»

وی تاکید کرد: «برای رفاه حال دانشجویان و جلوگیری از ازدحام مراجعان، انتخاب واحد و پرداخت شهریه در این نیم‌سال نیز همچون سنوات قبل به صورت کامل غیر‌حضوری و از طریق پرتال دانشجویان در پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه انجام می‌شود و برای رفع هرگونه مشکل احتمالی مدیران گروه پاسخگوی دانشجویان خواهند بود.»

سیاهی گفت: «برای فعال شدن صفحه ثبت نام و انتخاب واحد، پرداخت شهریه ثابت، بدهی و مبلغی به عنوان شهریه خاص الزامی است و دانشجویان می‌توانند از طریق سامانه الکترونیکی درگاه بانک ملی نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایند و پس از واریز مبلغ، صفحه ثبت نام به‌صورت اتوماتیک فعال می‌گردد.»

وی منظور از شهریه خاص را بخشی از شهریه متغیر اعلام کرد و گفت: «این مبلغ بر اساس مقاطع مختلف تحصیلی به صورت علی­‌الحساب از دانشجویان اخذ می‌شود.»

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان اظهار کرد: «دانشجویان گرامی جهت اطلاع از نحوه واریز وجه و فعال‌سازی صفحه انتخاب واحد، باید به وب‌سایت دانشگاه به نشانی http://www.semnaniau.ac.ir مراجعه کرده و از هر‌گونه مراجعه حضوری به امور مالی دانشگاه خودداری کنند.»